AFTEN SERVING FREDAG FRA KL 17.00- 21.00

FORRET

M. HJEMMEBAGT BRØD OG SMØR

  • HØNS I ASPARGES
    90,-
  • HVIDLØGSBRØD
    50,-
    FRISKE TOMATER – HVIDLØG – URTER – OLIVENOLIE

HOVEDRET

  • STEAK AF OKSE RIBEYE 250 GRAM
    249,-
    Ovnbagte grovfritter – bagt tomat – hjemmelavet bearnaisesauce
  • WIENERSCHNITZEL
    189,-
    Ærter – pommes saute – skysauce – dreng
  • MORMORS BURGER 225 GRAM
    149,-
    Bøf af frisk oksekød – tomat – salat – mayo – ketchup – bacon – cheddar ost – rødløg og ovenstegt fritter

  • MORMORS PARISERBØF
    149,-
    Rødløg – kapres – karse – peberrod – rødbeder – pickles – æggeblomme
  • MØRBRADGRYDE
    149,-
    Hjemmelavet kartoffelmos
  • KOGT TORSK
    169,-
    Sennepsauce – hvide kartofler

DESSERT

  • FLØDERAND
    60,-
    Bær – hakkede mandler
  • DESSERTTALLERKEN
    90,-
    Dagens 3 forskellige desserter