Anledning til den store fest kan være forskellig. Det kan være dåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller noget helt andet. Skal festen være romantisk, anderledes eller uhøjtidelig – der er masser af gode grunde til at samle venner, bekendte, familie eller kolleger i festligt lag. Nedenfor har vi lavet en huskeliste, som kan bruges til at få et overblik over din næste fest.

• Invitation og gæsteliste
• Ønskeliste
• Ankomsttidspunkt
• Fotografering
• Velkomstdrink
• Snacks, chips eller andet til velkomstdrinken
• Gavebord og registrering af gave
• Gæstebog
• Bordplan og opdækning
• Ønsker til duge og servietter
• Ønsker til blomsterdekorationer
• Velkomsttale
• Menu
• Børnemenu
• Menu- og bordkort
• Vine
• Alkoholfrie drikke
• Diabetikere/vegetarer
• Toastmaster
• Taler og sange
• Underholdning
• Musik og dans
• Kaffe/te, avec og lidt til den søde tand
• Barbord
• Natmad og drikkevarer
• Takkekort

FORRET 

ASPARGES M. IBERICO SKINKE OG SPRØD CRUMBEL

2 CROSTINI MED BRESOLA, RUCOLA OG TRØFFEL OLIE

HOVEDRET

STEGT LAKS MED SPRØD FORÅRS GRØNSAGER, NYE KARTOFLER OG URTER

LAM MED NYE GULERØDDER, HVIDLØG OG ROSMARINE

DESSERT

HVID CHOKOLADE PANNA COTTA M. SKOVSYRER OG BÆR

KÆRNEMÆLK FROMAGE M. RABABERKOMPOT OG KNAS

FORRET

SERRANO SKINKE M. RYGEOSTCREME, RADISER OG GRISSINI

CARPACCIO AF OKSEFILET M. KAPRESCREME OG VESTERHAVSOST

HOVEDRET

RAMSLØG MARINERET SVINEFILET M. SMÅ GULERØDDER, SMÅ MAJS OG GLACE

OVNSTEGT OKSE CULOTTE MED SOMMERENS SAUTE OG SVAMPESAUCE

DESSERT

DANSKE JORDBÆR MED VANILJE IS OG FLØDE

CITRON TÆRTE MED MARENGS

FORRET

HOKKAIDO SUPPE MED STEGTE KAMMUSLINGER OG KARSE

KALVERILLETTE MED SYLTEDE TYTTEBÆR OG SPRØD SALAT

HOVEDRET

LANGTIDS STEGT OKSEFILET MED GLACEREDE BEDER OG SKY

ORANGE MARINERET SVINEFILET M. EFTERÅRS GRØNSAGER OG ORANGE GLACE

DESSERT

DANSKE ÆBLER PÅ 3 MÅDER

TOSCA TÆRTE

FORRET


LAKSE CARPACCIO MED CITRONMAYO, DILD OG ÆBLER

KARTOFELSUPPE MED BACON OG GREMOLTA

HOVEDRET

KALVEMØRBRAD MED BAGTE RODFRUGTER OG TIMIAN GLACE

WELLINGTON MED RISTET SVAMPE OG SERRANO SKINKE

DESSERT

GAMMEL DAGS ÆBLEKAGE

TIRAMISU MED MOCCA KAFFE

BUFFET 1


RØGET LAKS MED ÆBLE-HYTTEOST OG URTER
BRAISERET SVINENAKKE MED BRAISÉR SAUCE
ROSASTEGT DANSK KALV MED URTER
PERSILLE KARTOFLER
SPRØD SALAT MED PARMESAN, BRØDCROUTONER OG BACON
BRACCOLI SALAT MED ÆBLER, MAYO,SOLSIKKEKERNER OG LØG
HJEMMEBAGTE BRØD OG SMØR
CHOKOLADEKAGE
FRISK FRUGT

BUFFET 2


TUN SALAT MED DILD, MAJS, ÆRTER OG CITRON
KYLLING MED HJERTESALAT OG PARMESAN
SVINEMØRBRAD A LA CRÉME
ROSASTEGT OKSECULOTTE MED OKSEEGLACE
RISTEDE KARTOFLER
ÅRSTIDENS SALAT
GROV TOMATSALAT MED OLIVEN, FETA OG URTER
UDVALG AF EUROPÆISKE OSTE MED SYLTEDE NØDDER
HJEMMEBAGTE BRØD OG SMØR
CHOKOLADEKAGE MED VANILJECREME

BUFFET 3


REJER VENDT MED ÅRSTIDENS URTER OG CITRON
RØGET LAKS MED RØDLØG OG DILD
SKINKE MED RYGEOST OG RUGBRØD
LANGTIDSSTEGT OKSEFILET MED KRAFTIG TIMIAN GLACE
KYLLING MED ROSMARIN OG KÅL
ÅRSTIDENS KARTOFFEL
SAUTERET GRØNT
HJERTESALAT MED CÆSAR DRESSING, PARMESAN OG BRØDCROUTONER
BAGT GULERODSSALAT MED FETA OG RUCOLA
HJEMMEBAGTE BRØD OG SMØR
UDVALG AF EUROPÆISKE OSTE MED OLIVEN OG KIKS
CHOKOLADEMOUSSE MED SPRØD CRUMBLE
ÆBLE KAGE MED CREME FRAICHE

  • Aspargessuppe..........70,-

  • Tomatsuppe.......70,-

  • Chili con carne.......100,-

  • Oste og Pølse bord .......129,-

MENU 3 RETTER……………………..295 KR.

BUFFET 1……………………………….219 KR.

BUFFET 2…………………………….…259 KR.

BUFFET 3 ………………………….….289 KR.