Hygge, Hjerte, Hjemmebag og Mormor mad. Kvalitet, service med nærvær, friske råvarer og mad lavet fra bunden er grundlaget for Café MorMor.

Indretningen er et genialt mix af møblement og udsmykning så det næsten føles som var man i mormor’s stue – man kan næsten høre Bornholmerurets tikken. Maden skal ligeså bringe os tilbage … alle har vi på et tidspunkt haft en mormor, bare den tanke bringer smil, ligesom hendes mad og kager gjorde det. Det bragte glæde, tryg – og mæthed.

Bedstefar med skæg kage, lagkage til hverdag – uden at nogen har fødselsdag og man kan næsten dufte den møre kylling med persille, sovs og kartofler. Frisksmurt smørrebrød, sildemad og stjerneskud, står også for skud. De gode gamle danske traditionsrige skønne herligheder serveret på det dejligste rugbrød – øl og snaps er næsten selvskrevet men kaffe og kolde drikkevare sælges skam også til smørrebrødet. Men, mormødre har jo ingen landegrænse, så ud over det danske køkken kan der sagtens snige sig en italiener, en spanier, en libaneser eller en franskmand ind. Dagens ret er varierende, lige som menu kortet der altid tilpasser sig årstidens friske råvarer og stemning.

Aftensmad med hjem … som ikke er en pizza eller en burger – sikke en forfriskende tanke. Hos Café MorMor kan man bestille sin aftensmad med hjem. Står du lige i ulvetimen, har siddet i motorvejstrafikken eller lige været til Pilates og ikke når aftensmaden på den gode sunde og hjemmelavede måde er her en udstukket hånd. Bestil din mad og få den med hjem.

Kom glad og få god mad.

 • Først

  Jack og Anne mødte hinanden

 • December 2017 bestemt vi at åbne en café sammen

  Næste skridt

  December 2017 bestemt vi at åbne en café sammen

 • Oktober 2018

  Åbne café MorMor

 • November 2019

  Sidste åbenings dag

  Med knust hjerte skriver vi…

  November 2019